Betere bedrijfsvoering voor bedrijven in de co-assurantiemarkt door inzicht in kansen en risico’s
insurIT
insurIT

insurIT

Uniek omdat wij ons specifiek richten op de co-assurantiemarkt

Wij, de ontwikkelaars van InsurIT, zijn al 20 jaar actief in de co-assurantiemarkt. We stonden aan de wieg van het BEurs-assurantie Administratie Systeem, BEAS, dat het volledige dagelijkse werkproces ondersteunt van underwriters en claimhandlers.

Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht. We kennen onze klanten, begrijpen hun bedrijfsvoering en zullen niet nalaten te adviseren als we zien dat er winst te behalen valt in de bedrijfsprocessen.

Doet zich een dataprobleem voor, dan zorgen we voor een snelle doelgerichte oplossing zodat de werkzaamheden doorkunnen. Maar daar stopt het niet. Met vervolgonderzoek kijken we hoe het probleem is ontstaan. Vervolgens zorgen we voor een structurele oplossing zodat het probleem zich niet nog eens voordoet.

Als leverancier van diensten binnen de financiële markt is onze manier van werken procesmatig en traceerbaar. We zijn pragmatisch ingesteld: is snelle actie geboden, dan zoeken we de snelste weg. Die flexibiliteit maakt ons werk niet alleen uitdagend. Het zorgt ook voor tevreden opdrachtgevers.

Weten wat insurIT voor uw bedrijfsvoering kan betekenen?
Bel 085 – 203 13 53 of e-mail naar beas@insurit.nl.

In het SchadeMagazine heeft een mooi artikel gestaan over insurIT!